19-121
Nytt produkt
Praktisk smulteringbaker i rustfritt stål
Advarsel: Siste vare på lager!
Tilgjengelig fra:
SmulteringBaker
Praktisk smulteringbaker i rustfritt stål
Mottaker :
* Obligatorisk felt
eller Avbryt
SmulteringBaker
Former og slipper smultringene rett ned i smultgryta.
Enkelt, raskt og renslig.
Den er også ypperlig til pannekaker.
Bruksanvisning og oppskrifter medfølger.
Røren for smultringene må være myk - rennende, men ikke flytende. Bruk eget skjønn,
dette siden tilsetting av melk, størrelsen på eggene og meltype har innvirkning på konsistensen av røren.
Varm smulten, for steking av smultringene, til 180°C.
For å sjekke om smulten er klar - varm nok - bruk smultringløfteren, eller annet redskap av tre.
Hold denne nede i smulten. Når det bobler opp rundt treredskapet/skaftet - er smulten varm nok - eller bruk et sukkertermometer.
Fyll SmultringBakeren med røre.
Hold SmultringBakeren over smulten, trykk håndtaket ned til smultringen har formet seg,
slipp håndtaket. Gjenta - smultringene skal ikke berøre hverandre. Snu for å få en jevn brunfarge. Sett på rist eller papirhåndkle.
SmultringBakeren er lett å rengjøre. Skru av bunnplate, ta ut midtstang og festeklips. Rengjør.
For å montere sammen igjen, sett festeklips i sporene på innsiden av SmultringBakeren Midtstangen
skal gjennom hullene. Skru på bunnplate - kant bøyd nedover .
6 egg
450 g sukker
4 dl melk
4 dl kefir
2,5 dl kremfløte
3 teskjeer hjortetakksalt
1 teskje natron
4 teskje kardemomme
ca. 1300 g hvetemel
Pisk egg og sukker til eggedosis. Pisk kremfløte stivt. Sikt sammen de tørre ingrediensene i
en bolle og tilsett resten av ingrediensene. Rør sammen og fyll på SmultringBakeren og stek i smult.
280g eller 6 dl hvetemel
200g eller 2,5 dl sukker
2 teskjeer bakepulver
1 teskje salt
1 spiseskje smør
1 teskje vanilje ekstrakt,
eller essens
2 egg
ca. 2 dl melk
Sikt de tørre ingrediensene sammen i en bolle. Tilsett mykt smør,
egg, vanilje og melk. Rør raskt sammen, fyll opp SmultringBakeren, stek så i smult.
15 stk smultringer
225g eller 4,5 dl hvetemel
¼ teskje salt
2 spiseskjeer sukker
1 spiseskje smør
15g gjær
2 egg
ca. 2,5 dl melk
Sikt mel, sukker og salt sammen. Oppløs gjær i ¾ lunken melk.
Lag hull i midten av melblandingen og tilsett gjær/melk oppløsning, smeltet smør og pisket egg.
Rør til enmyk blanding. Pisk og sett på ett varmt sted for heving (ca 1 ½ til 2 timer).
Pisk igjen og tilsett, om nødvendig litt mer lunken melk for å få en myk,
rennende konsistens. Fyll på SmultringBakeren og stek i smult.
95 kr
450 kr
49 kr
95 kr
49 kr
295 kr
39 kr
85 kr
239 kr
55 kr
325 kr
64 kr
195 kr
350 kr
95 kr
45 kr
25 kr
95 kr
125 kr
45 kr
55 kr
55 kr
55 kr
85 kr
55 kr
55 kr
55 kr
55 kr
25 kr
25 kr
Krumkakepinne i tre med klype
Praktisk melsikt i metall
Sandkakeformer med Non Stick 20stk,
Rosettjern sett med 4 mønster fra Aanonsen.
Smultringløfter i tre, 20cm lang
Den kraftigste manuelle mandelkvernen fra...